Wie zijn wij?

Mijn naam is Carla Westland en ik ben geboren in 1964 te Huizen.

Ik ben jaren werkzaam geweest in het bedrijfsleven en de zorg en momenteel combineer ik mijn werk in de zorg met Carla Coacht Puur!

Uiteindelijk kwam ik tot de ontdekking dat ik het liefst met mensen werk, en geïnteresseerd ben in wat de mens nu eigenlijk beweegt. Zodoende ben ik me gaan bijscholen tot Intuïtief Life Coach en ben sinds 2011 gediplomeerd. Daarna ben ik me gaan oriënteren in gezonde voeding. Ik geloof in de kracht van de complementaire geneeskunde en orthomoleculaire voedingsleer. Wat betekent dit voor je lijf en geest? In 2016 besloot de HBO studie tot NatuurVoedingsCoach te doen en  die heb in 2017 afgerond.

Zowel het intuïtief coachen als het begeleiden bij Voeding en Lifestyle zijn inmiddels mijn passie. Het is mijn doel mensen te ondersteunen bij het verbeteren van de levenskwaliteit, inzicht in zichzelf te (her)vinden en met behulp van lekkere gezonde voeding en de juiste aanpassingen in Lifestyle de levensvreugde te vergroten.

carla-westland

Mijn naam is Paul Hueber en ben geboren in 1956.

Sinds 1974 ben ik werkzaam in de optiekbranche en heb een eigen winkel in Bussum.

Mijn interesse in massage gericht op Balans & Ontspanning en Oosterse technieken is al jaren geleden aangewakkerd en sindsdien ben ik me daarin gaan verdiepen. Dit resulteert erin dat ik inmiddels de opleiding Reiki 1 en 2 en Quantum Touch heb voltooid. In 2018 heb ik de opleiding Shiatsu-masseur en Stoelmassage afgerond.

Mijn passie is om de balans in/bij mensen te kunnen herstellen met behulp van mijn massagetechnieken, in combinatie met de natuurvoedingscoaching van Carla.

Samen denken wij met onze opleidingen, interesses en ontwikkeling in Oosterse Filosofie een mooi uitgebreid pakket te kunnen aanbieden binnen Carla Coacht Puur! om tot jezelf en in balans te komen.