Voeding & Leefstijl

Ken je dat gevoel? Dat je op de terugweg bent van vakantie, na 2 of 3 heerlijke weken zon, rust, lekker eten, ontspanning, samen doen, aandacht voor elkaar en dat je je stellig voorneemt dit jaar dit heerlijke gevoel nog even vast te houden? Nu eens niet gelijk terugvallen in het jachtige snelle bestaan en waan van alle dag…

Meestal lukt dit helaas niet en voor we het weten vliegen we weer van hot naar her en zijn desgevraagd druk, druk, druk,. Kan dit nu echt niet anders?

Ik ben van mening dat het wel degelijk anders kan.

Misschien wil jij, terugdenkend aan de vakantie, een paar keer per week samen uitgebreid eten en tafelen. Met fijne verse maaltijden en met z’n allen aan tafel met aandacht voor wat je eet en voor elkaar.

Of je bent altijd te druk en ervaar je teveel stress. Lukt het je niet om tijd voor jezelf te creëren en de stress te reduceren.

Nu wil je echt gezonder gaan leven en eten, je wilt van de lichamelijke ongemakken als brandend maagzuur, prikkelbare darm, migraine, allergieën of een tekort aan energie af. Of je wilt op een gezonde manier wat aan je gewicht doen.

Bij het coachtraject “Voeding & Leefstijl” gaan we kijken naar je Levensstijl en voedingspatroon en beoordelen we samen wat er anders kan. Anders en prettiger, maar zonder dat we nu gelijk weer van alles van onszelf Moeten.

Coachtraject Voeding & Leefstijl

Bij het coachtraject Voeding & Leefstijl stellen we aan de hand van de door jou aangeleverde informatie een Plan van Aanpak op. Waar wil je aan werken? Wat wil je als eerste aan je levensstijl aanpassen? Welk lichamelijk ongemak wil je aanpakken en met welk voedingspatroon kunnen we dit doen. Je krijgt een pakket op maat!

De voedingspatronen zijn gebaseerd op de Orthomoleculaire Voedingsleer en heb ik gecombineerd met Mediterrane inzichten.

Bij het Intake gesprek doorlopen we het Plan van Aanpak, krijg je uitleg over het te volgen voedingspatroon en beginnen we met stap 1.

Daarna volgen 4 vervolgafspraken waarbij we bespreken hoe het is gegaan. Indien gewenst kunnen we Meten en Wegen. Je krijgt tips, advies en we bepalen nieuw te nemen stappen.

Je ziet, alles gaat stap voor stap! Je kunt nooit je hele eet- en leefpatroon in 1 keer omgooien, dat is gedoemd te mislukken. Je bent ook NIET op dieet, maar we veranderen je Lifestyle! Je Mindset!

Bij het 4de vervolggesprek bepalen we samen of vervolg nodig is of niet.

Carla Coacht Puur! biedt uiteraard mooie vervolgpakketten aan of je kunt kiezen voor losse afspraken. Alles zoals jij het prettig vindt!

Info over alle pakketten vind je bij “Behandeltraject en Pakketten”.