Iedereen heeft wel eens een moment

Eigenlijk kan iedereen weleens een moment in het leven hebben waarin wat begeleiding welkom is. En dat hoeft echt niet alleen een zwaar en heftig moment te zijn.

Het kan zijn wanneer je voor een keuze in je leven staat waar je wat hulp bij kunt gebruiken omdat je er al te veel over gepiekerd hebt en niet meer weet wat een juiste keuze is. Bijvoorbeeld bij het maken van een opleidingskeuze, of bij je carrièreplanning, wel of geen kinderen, wel of niet die wereldreis maken.

Of je hebt wèl met wat zwaardere momenten in je leven te maken en je kunt daarbij begeleiding gebruiken. Denk dan aan hoe verder na een scheiding of na het overlijden van een dierbare. Je bent je baan kwijt en wat nu? Een burn-out en je wilt rust en overzicht in de chaos in je hoofd. Of je loopt telkens tegen dezelfde problemen aan en je merkt dat de manier waarop je hiermee omgaat niet meer werkt.

Of wil je nu eindelijk tot een manier van leven overgaan waarin je volledig leeft in het Hier en Nu. Zelfontwikkeling en ontplooiing, Mindful leren leven. Maar dit wel op een nuchtere manier, met beide benen op de grond.

Dit alles kan en doe je zelf, met een klein stukje begeleiding. Een klein steuntje in de rug.

Wat is intuïtief- of vanuit ’t Hart coachen?

Bij alle uitdagingen (problemen of kansen) die ik in het leven tegenkom, probeer ik dat aan te gaan vanuit mijn gevoel, mijn hart, mijn intuïtie. Daarbij zet ik het zogenaamde ‘gezonde verstand’ op een tweede plaats.

Mijn filosofie is dat als je alle uitdagingen die het leven je biedt aangaat vanuit je hart/intuïtie, je dan nooit een verkeerde beslissing neemt. Alle eerste gedachten zijn goed. Zodra je er over gaat nadenken, kom je in tweestrijd, trek je alles in twijfel en dat is niet nodig! Je wist immers al wat je doen moest…

Tijdens gesprekken probeer ik met jou ook tot je hart/intuïtie te komen zodat je kunt zien dat je ook vanuit je gevoel kunt handelen. Je jouw keuzes/ beslissingen vanuit je hart/intuïtie kunt maken. Tevens kun je vanuit je gevoel ook bij achterliggende pijnpunten en/of oude negatieve overtuigingen komen en die aangaan. Dit geeft inzicht in jezelf en rust in je hoofd.

Dit alles gecombineerd met de nodige gerichte kennis en ervaring zorgt voor een heldere nuchtere aanpak en behandelplan.

Kijk voor meer info bij ‘Behandeltrajecten en Pakketten”.