Behandeltraject Voeding & Leefstijl

Behandeltraject “Voeding & Leefstijl” bestaat uit het volgende:

 1. Kennismakingsgesprek. Gratis. Persoonlijk in de praktijk, met videobellen of telefonisch. Duurt 15 a 20 minuten. Het is van belang dat we elkaar liggen, want er is wederzijds vertrouwen nodig om tot een optimaal resultaat te komen.
 2. Intakegesprek. € 65.- Duurt 60 minuten. Je hebt voorafgaand een anamneseformulier en voedingsdagboek van ons ontvangen en ingevuld. Hiermee hebben we een opzet Plan van Aanpak op gemaakt. Dit nemen we samen door en passen waar nodig aan. Hier bepalen we samen wat Stap 1 is.
 3. 4 Vervolgconsulten. à € 32.50. Duurt 30 minuten. In overleg plannen we 4 vervolgafspraken in, telkens 2 a 4 weken later. In de tussenliggende periode ga je met Stap 1 aan de gang. Bij elke vervolgafspraak krijg je een nieuwe Stap met aanpassing in je voedings- en leefpatroon. We bespreken wat goed ging en waar je tegenaan loopt. Hier zoeken we een passende oplossing voor. Eventueel Wegen en Meten is mogelijk. Waar nodig krijg je tips en recepten.
 4. Bovengenoemd traject van 5 afspraken kost €195.- maar is als pakketprijs €185.- Dit wordt voldaan voorafgaand aan de eerste afspraak.  Het is mogelijk in termijnen te betalen, maar dan vervalt de pakketkorting. Voel je vrij te overleggen.

Vervolgtraject ‘Voeding & Leefstijl”

Een pakket van nogmaals 4 vervolgafspraken à €32.50, waarbij we blijven monitoren hoe het gaat en wat je verder aan Stappen nodig hebt. Uiteraard ook weer met de nodige tips en indien gewenst Wegen en Meten. Pakketprijs €120,-

Behandeltraject kort “Voeding & Leefstijl”

We kunnen ook kiezen bij het kennismakingsgesprek voor een kort traject. Dit bestaat uit het invullen van anamneselijst en voedingsdagboek, Intake en uitgebreid bespreken Plan van Aanpak. Duurt 90 minuten. €100.  Hierbij krijg je het gekozen voedingspatroon en lifestyle aanpassingen aangereikt en uitgelegd. Je gaat hier mee aan de slag zonder begeleiding. Mocht je toch ondersteuning nodig hebben, kun je alsnog voor het vervolgtraject kiezen of losse afspraken inplannen.

Vervolgconsulten los:

 • Vervolgconsult normaal 30 minuten. €32.50: indien gewenst Wegen en Meten, tips, advies en nieuwe Stap met uitleg.
 • Vervolgconsult lang 60 minuten €65.-: indien gewenst Wegen en Meten, tips, advies, nieuwe Stap en coaching.

Voor meer informatie of vragen over te betalen in termijnen, vraag ik je vriendelijk me te bellen op 06-23 58 01 93 of het contactformulier in te vullen dan neem ik graag contact met je op. Aangezien het maatwerk betreft kunnen we samen kiezen welk traject voor jou geschikt is.

Behandeltraject Intuïtief Coaching
 1. Kennismakingsgesprek. Gratis en vrijblijvend. Persoonlijk in de praktijk, of videobellen of telefonisch. Duurt 15 à 20 minuten. Het is van belang dat we elkaar liggen, want er is wederzijds vertrouwen nodig om tot een optimaal resultaat te komen.
 2. Intakegesprek. Duurt 60 minuten.€75.- Dit gesprek voeren we in mijn praktijk. Om een goede vertrouwensband op te bouwen en voor mij om intuïtief in te voelen is persoonlijk contact belangrijk. (dit klinkt zweveriger dan het is…) We bekijken samen waar knelpunten zitten. Waar een coachtraject nodig is.
 3. Vervolgsessies. Duurt 60 minuten per sessie. €65.- Samen plannen we 1 of meer afspraken in en de frequentie stemmen we samen af. We bespreken waar behoefte aan is. Waar ben je de afgelopen periode tegenaan gelopen, wat heeft je aandacht nodig. Waar nodig krijg je ‘opdrachten’ mee, dit om coachtrajecten te ondersteunen en voor jezelf tot oplossingen te komen.
Behandeltraject Balans & Ontspanning
 1. Kennismakingsgesprek. Gratis. Dit kan telefonisch. Duurt 15 minuten. Het is van belang dat we elkaar liggen, want er is wederzijds vertrouwen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. We bespreken de eventuele klacht  en wat de mogelijkheden zijn om tot een goed resultaat te komen. Indien gewenst plannen we samen een afspraak voor een van de behandelingen in. Meer info tref je bij tab ‘Balans & Ontspanning’.
 2. Behandelingen. Er zijn de volgende behandelingen mogelijk:
  1. Stoelmassage volledige behandeling: duurt 45 minuten: €45.-
  2. Stoelmassage kort: duurt 20 minuten: €25.-
  3. Shiatsu-massage volledig: duurt 60 minuten: €65.-
  4. Ontspanningsmassage met olie: duurt 30 minuten: €35.-

Voor vragen of meer info vraag ik je vriendelijk me te bellen op 06-23 58 01 93 of het contactformulier in te vullen dan neem ik graag contact met je op. Aangezien het maatwerk betreft kunnen we samen kiezen welk traject of behandeling voor jou geschikt is.