Doordat we altijd maar druk zijn, veel achter de computer zitten, en te weinig bewegen hebben we vaak te maken met lichamelijke klachten als stijve nek- en schouderspieren, hand en polsklachten of rugpijn. Een behandeling op de stoel (stoelmassage) is hier een verademing. Bij een volledige Stoelmassage worden je rug, schouder, nek, armen en handen behandeld.

Ook kun je kiezen voor alleen de rug/nek/ schouder of arm/hand massage. Dit is dan een korte stoelmassage waarbij een door jou aangegeven specifieke klacht behandeld wordt.

Wanneer je helemaal uit balans bent, of bijvoorbeeld spijsverteringsklachten hebt, een verstoorde werking van je lever of milt, migraine, slecht slaapt of ander lichamelijk ongemak kunnen we kiezen voor een Shiatsu behandeling. Dit is een behandeling op de massagetafel waarbij de meridianen in het lichaam worden gevolgd en door middel van druk uit te oefenen op de specifieke drukpunten wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. Daar waar je lichaam het nodig heeft zal de balans herstellen. Bij de volledige Shiatsumassage, wordt behandeling zowel op de voor- als achterzijde van het lichaam gewerkt. Een Shiatsumassage werkt ook heerlijk ontspannend!

Tevens is per klacht een korte Shiatsubehandeling mogelijk. Hier wordt bekeken welke specifieke klacht er is en een gepaste behandeling aangeboden.

Verder is het ook mogelijk te kiezen voor een heerlijke ontspanningsmassage, met warme olie. Even helemaal tot rust komen!

Alle massages worden gegeven door Paul.

Bij de stoel- en Shiatsu massage mag je de kleding aanhouden. Meer informatie over Balans & Ontspanning vind je bij “Behandeltrajecten en Pakketten”.

Ook hier biedt Carla Coacht Puur!  maatwerk, voor meer info vraag ik je contact op te nemen via 06-23 58 01 93 of stuur een terugbelverzoek door het contactformulier in te vullen.